Vochtvreter

Filter producten

Prijs
1-9 van 9 producten

Vochtvreter nodig? Gewoon online te koop bij Hubo!

Heb je last van een vochtige auto of is het binnen in huis erg vochtig? Heb je een caravan maar moet deze naar de stalling voor de winter? Met een vochtvreter zorg je ervoor dat de vocht in je voertuig of huis binnen no-time is opgegeten door de vochtvreter. Zo creëer je een prettigere omgeving voor zowel jou als de meubelen op de plek waar je de vreter plaatst.

Vochtvreter navulling kopen

Een vochtvreter bestaat uit een soort van emmer waarin een zak ligt. Deze zak absorbeert alle vocht in de aanwezige ruimte. Naar verloop van tijd zal deze zak natuurlijk een stuk minder vocht op gaan nemen, waardoor de ruimte wederom vochtiger zal worden. Uiteraard blijft de emmer waarin de vreter zich bevindt wel goed, waardoor het niet nodig is om een compleet nieuwe set aan te schaffen. Met een navulling kun je namelijk gemakkelijk de oude vreter weggooien en een nieuwe plaatsen.

Vochtvreters online bestellen

Vandaag de dag is het mogelijk om alle spullen die je nodig hebt online te bestellen. Ook bij Hubo hebben we dit opgemerkt en daarom zijn ook wij overgestapt naar een uitgebreide webwinkel. In onze online winkel kun je vochtvreters en andere chemische middelen voor deze vochtvreters gemakkelijk bestellen. Even afrekenen en laat ze vervolgens bij je thuis afleveren door een koerier of haal ze af in één van onze filialen. Zo heb je snel je vochtvreter in huis!