Multimate's in Castricum en Bunschoten om naar Hubo

19 maart 2021 – Hoevelaken

Franchisegever DGN retail B.V. houdt de vaart erin. Weer zijn twee Multimate’s omgebouwd naar Hubo. Het aantal Multimate’s in Nederland is nu op twee handen te tellen. Eind april tracht DGN alle Multimate's én Hubo's omgebouwd te hebben naar de vernieuwde Hubo huisstijl. 

Hubo Bunschoten

Multimate Bunschoten
De Multimate in Bunschoten is een begrip in de regio Bunschoten-Spakenburg, mede omdat de bouwmarkt in die regio gratis bezorgt! De bouwmarkt onderscheidt zich daarnaast met hun uitgebreide zagerij, waar hout kosteloos voor de klant op maat wordt gezaagd. De Multimate in Bunschoten startte in 2002 en is gevestigd op de Kronkels 25. Het enthousiaste team van 15 full- en parttime medewerkers heeft meegeholpen aan de ombouw naar Hubo. Op 18 maart is de ombouw afgerond en gaat de winkel verder als Hubo Bunschoten.
 

Multimate Castricum
Op 25 maart a.s. zal de ombouw van Multimate Castricum naar Hubo officieel zijn afgerond. Het bedrijf kent een lange doe-het-zelf geschiedenis. De vader van de huidige eigenaar begon met het “Handyhouse” en trad in 1991 toe tot de Doeland inkoopcombinatie. In 1996 verhuisde het bedrijf naar een groter pand op de Castricummerwerf en werd toen een Big Boss bouwmarkt. Na Big Boss werd het een Multimate en nu wordt de laatste hand gelegd aan de ombouw naar Hubo. De eigenaar en zijn team zijn klaar voor de toekomst! Een toekomst met dezelfde vertrouwde gezichten en dezelfde vertrouwde service, maar met een andere naam en een andere huisstijl.

EINDE PERSBERICHT

Terug naar overzicht