Traprenovatie? Regelen we!

Kom langs en bespreek samen met onze vakmensen de wensen voor jouw traprenovatie. Hierna gaan onze vakmensen netjes aan de slag met jouw trap.

Hoef je zelf niets voor te doen.

Dit is hoe het werkt:
Jij komt gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar. Je neemt ons mee in je wens voor de renovatie van je trap en kijkt samen met onze vakmensen naar open of dichte treden, de stijl, kwaliteit en afwerking.

Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. De vakman gaat zo snel als hij kan met jouw trap aan de slag.

Jouw trap voorzien van een nieuwe look?

Stel zelf je trap samen met de trapconfigurator!

Benieuwd hoe onze vakmensen te werk gaan?

Bekijk hier de video!

In 6 stappen naar jouw traprenovatie


1. Kies je type 
Heb je een trap met open of dichte treden? En hoeveel treden heb je? 

2. Kies je stijl 
Ga je voor Modern, Landelijk? Of juist industrieel? Deze keuze is afhankelijk van de rest van je woning. Je kunt ook de kleuren afwisselen van treden en stootbord. Dit contrast zorgt voor een verrassend effect. Onze vakmensen laten je alle mogelijkheden zien. 

Nu al aan de slag? Met onze trapconfigurator ontwerp je in een paar stappen de nieuwe look van je trap. Zo zet je dus alles naar je eigen hand.

3. Kies je kwaliteit 
Vinyl, laminaat of massief eiken fineer. Jij bepaalt.

4. Kies je afwerking 
Een trap zonder leuning kan gevaarlijk zijn, ook daarvoor zijn veel verschillende mogelijkheden. Met bijpassende steunen in verschillende kleuren. 

5. Kies voor comfort 
Op een trap gebeuren jaarlijks vele ongelukken, zoals naar beneden glijden of per ongeluk een trede overslaan. Niet fijn, en ook daar is in meegedacht. De massief eiken fineer-trede is voorzien van een rubberen anti-slip strip. Bij laminaat en vinyl moet een anti-slip sticker worden toegepast. Al eens gedacht aan verlichting onder de treden? Allemaal mogelijk.

6. Kies voor gemak 
Om traprenovatie zelf te doen is er een trapspin verkrijgbaar. Een stukje gereedschap om eenvoudig de treden te kopiëren op de overzettrede.

Te ingewikkeld? Laat het doen door onze vakmensen. Zij nemen dit specialistische klusje met alle plezier van je over.

3 redenen voor traprenovatie van Hubo


1. Je ontwerpt je eigen traprenovatie
Met onze trapconfigurator ontwerp je in een paar stappen de nieuwe look van je trap. Zo zet je dus alles naar je eigen hand.

2. Je krijgt de allerbeste service (cliché, maar waar)
Of je nu twee linker- of rechterhanden hebt: iedereen is welkom. Wij adviseren je niet alleen over de traprenovatie, onze montageservice zorgt desgewenst voor een vakkundige renovatie. Dan hoef je zelf dus niets meer te doen. Er zit dan ook geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht uit de Hubo bij jou uit de buurt.

3. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 jaar!
Dat telt. Ze weten hoe ze trap moeten renoveren. Het is routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw trap niet serieus nemen: elke situatie is anders en verdient  evenveel aandacht.

Traprenovatie op maat? Vraag hier gratis een offerte aan.
 

Of kom langs de Hubo bij jou in de buurt!

Helpt Hubo ook bij traprenovatie?

Ja. Met de trapconfigurator maak je snel een eigen ontwerp. Bespreek dit ontwerp in de winkel en kom langs voor advies. Onze vakmensen monteren waar nodig de traprenovatie aan huis.

Voert Hubo de traprenovatie ook uit?

Ja. Desgewenst voeren wij de traprenovatie uit. Kom langs de Hubo bij jou in de buurt voor advies.