Terrasoverkapping op maat laten maken

In het zonnetje buiten zitten, is lekker. Zit je liever in de schaduw of wil je ook in de donkere en koudere maanden buiten op je terras genieten? Dan is een terrasoverkapping op maat laten maken een goed idee! Van onze klanten horen wij altijd dat de overkapping een ware aanwinst voor hun tuin is. Het geeft namelijk alle mogelijkheden om buiten te relaxen. Alleen met een boek en kop thee. Samen met je partner en een glas wijn of kop koffie na het eten. Of met je complete gezin of gezellig met vrienden en familie, die komen eten of barbecueën. Waar je jouw terrasoverkapping ook voor gebruikt; je gaat er fijne momenten onder beleven.

Vraag een offerte aan

Terrasoverkapping voor de zomer en winter

Eigenlijk is een terrasoverkapping een soort aanbouw van je huis. Je vergroot als het ware je woongedeelte, waar je altijd – weer of geen weer – gebruik van kunt maken. In de zomer is het ideaal voor etentjes en om te genieten van die lange zwoele zomeravonden. In de winter is het heerlijk knus met een dekentje, kop warme chocomel en een kacheltje of terrasverwarmer erbij. Laat je adviseren door onze vakmensen welke opties het best passen bij jouw gebruikswensen. De diverse soorten terrasoverkappingen hebben allemaal eigen kenmerken en voordelen. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf of de terrasoverkapping die je je wilt laten maken veel zonlicht doorlaat of juist voor schaduw zorgt.

Meten, maken en monteren

Hubo gaat verder dan advies geven en de mogelijkheden aan je voorleggen. Bij ons laat je het allemaal doen. Onze service is inclusief:

  • Meten; zodat jouw terrasoverkapping de beste afmetingen krijgt
  • Maken; jouw wensenlijstje – van kenmerken tot materiaal- en kleurkeuze – wordt realiteit
  • Monteren; zodat je weet dat jouw overkapping straks helemaal goed staat
     

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan