Hoe kies je de juiste vloer?

Toe aan een nieuwe vloer? Praktisch én stijlvol? Of met een bijzonder dessin? Bij ons heb je de keuze uit vele vloeren. Voor iedere ruimte, voor ieder gebruik en voor ieder budget.

Laminaatvloer

Laminaatvloeren zijn nog steeds ongekend populair, vooral door de voordelen ten opzichte van houten vloeren. Hoogwaardige laminaatvloeren zijn nauwelijks van echt houten vloeren te onderscheiden, je legt ze makkelijk zelf, ze zijn gunstig in onderhoud en relatief betaalbaar. Ze zijn er bovendien in diverse soorten, kleuren en maten, waardoor je altijd een versie vindt die bij jouw woonwensen past.
 

Visgraatvloer

Op zoek naar een echte eyecatcher? Kies voor een visgraatvloer! Het leggen ervan is wat lastiger dan een gewone laminaatvloer, maar met ons stappenplan komt iedereen uit de voeten. Bekijk onze woonstijlen en ontdek hoe jij een visgraatvloer legt.
 

PVC vloer

Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer. PVC vloeren zijn uitermate slijtvast, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk. Bovendien voelt deze vloer warmer dan een laminaatvloer en geeft hij goede geluidswering, waardoor buren minder geluidsoverlast ondervinden. PVC vloeren zijn waterdicht, dus uitstekend te gebruiken in de keuken of badkamer. Ook is een PVC vloer vrijwel ongevoelig voor temperatuurschommelingen, waardoor deze perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming.

PVC vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen, je kunt onder andere kiezen voor een vloer met de uitstraling van natuursteen, hout of beton. Al onze PVC vloeren zijn eenvoudig te leggen dankzij het kliksysteem.
 

Laat maar leggen

Wist je dat onze vakmensen de verschillende type vloeren tot in de puntjes verzorgd voor je kunnen leggen? Service van onze vakmensen! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.