Gardena Flex: automatische besproeiing op balkon en patio!


Met de Gardena besproeiingscomputer Flex regel je heel eenvoudig de irrigatie op balkons, dakterrassen en patio's. De Flex werkt op batterijen en sluit je direct aan op de kraan. Hierna selecteer je met een roterende knop het geschikte programma; kind kan de tuin doen!
 

Eenvoudige bediening
De Water Control stel je eenvoudig in met de externe draaiknop die je bedient door te drukken en te draaien. Op een duidelijk lcd-scherm zie je alle instellingen in één oogopslag. De weerbestendige bedieningseenheid kan worden verwijderd voor het uitvoeren van de instellingen. En met een optionele toetsenblokkering voorkom je onbedoelde wijziging van de instellingen.

flex bediening 2

Automatische besproeiing
Je stelt de Flex in tot op de seconde en tot wel zesmaal per dag. Ideaal voor gebruik met een druppelbesproeiingssysteem, voor planten in potten en bakken op balkon en terras. Wegens hun beperkte grondvolume slaan plantenbakken slechts een beperkte hoeveelheid water op, ze hebben daarom veelvuldig behoefte aan water.

flex bediening 3

Waterbesparende werking
Bij aansluiting van de Gardena bodemvochtigheidssensor wordt de automatische besproeiing niet geactiveerd als de bodemvochtigheid toereikend is. Dit zorgt voor een betere watervoorziening en het bespaart je een hoop water.
 

Start vandaag nog met sproeien!