Op zoek naar een schuifdeursysteem?

Met schuifdeursystemen van StoreMax geef je karakter aan jouw woonruimte. Voor elke ruimte en woonstijl is er bij StoreMax een geschikt schuifdeursysteem te vinden. Zo kun je kiezen uit een schuifdeursysteem op maat, een zelfbouw schuifdeursysteem of een schuifsysteem zonder gereedschap die je zonder gereedschap in elkaar kunt zetten.

Ben jij op zoek naar een maatwerk schuifdeursysteem voor jouw kast of inloopkast en heb je geen zin om zelf aan het klussen te slaan. Geen probleem, StoreMax heeft de oplossing. In de StoreMax Comfort lijn vind je zowel kastinterieurs als schuifdeursystemen op maat. Je ontwerpt jouw ideale schuifdeursysteem in een handige online tool, de kastendesigner.
 

Eindeloos combineren

Een kast op maat kun je volledig samenstellen zoals jij dat wilt. Ook is het mogelijk eindeloos te combineren met verschillende schuifdeuren, kleuren, materialen en accessoire. Elk deel van de kast wordt namelijk voor jou volledig op maat gemaakt. Het inmeten en monteren van de StoreMax schuifdeuren en kastinterieurs kun je zelf doen, maar je kunt dit ook uitbesteden via onze montageservice.

Bij het ontwerpen van je kast op maat moet je met een paar zaken rekening houden. Ten eerste bepaal je hoeveel ruimte je hebt voor je kast en meet je op hoe hoog, breed en lang de kast moet worden. Het is een goed idee om de plattegrond van jouw woning er eens bij te pakken en te kijken waar jouw kast het beste kan staan. Vervolgens kun je je ontwerp hierop aanpassen.
 

Dit heb je nodig: