Raffito: maatwerkkasten voor (bij)keuken, hal en slaapkamer

De kasten van Raffito staan voor klasse en vakmanschap. Elke kast stel je naar wens samen met een eigen karakter, waarna wij het geheel op maat voor je maken zodat het je ruimte optimaal benut. Raffito combineert passie voor hout met vakmanschap. Of het nu gaat om je (bij)keuken, hal of slaapkamer!
 

Wat is er nu leuker dan alvast bezig te zijn met de inrichting van de babykamer?

Met de kasten van Raffito kunt je alle kanten op. Zo kun je een kledingkast combineren met een praktisch gedeelte waar je ook al het speelgoed en voorleesboekjes in kunt opbergen. Hierdoor kun je jaren vooruit. Stem in dezelfde stijl ook de commode erop af zodat je een rustig geheel creëert.
 

Slimme opbergmogelijkheden voor je hal

De hal is het eerste vertrek wanneer je jouw huis instapt. In een opgeruimde hal is het fijn thuiskomen. Raffito biedt slimme geïntegreerde opbergmogelijkheden onder je trap of stijlvolle kasten om je schoenen en jassen in op te bergen. Om je schoenen netjes op te bergen heeft Raffito handige (uittrekbare) schoenenrekken op maat.

Kies voor verlichting in de kast, zodat je ook ’s avonds laat je spullen makkelijk kunt opbergen. Deze verlichting gaat automatisch aan bij het openen van de schuifdeur. Voor het opbergen van je sleutels voeg je praktische lades toe aan de kast.

Creëer een echte eyecatcher in jouw hal met een deurmodel met geometrisch patroon of visgraat motief. De moderne stijldeuren van Raffito kenmerken zich door de strakke lijnen en minimalistische subtiele vormen. De tijdloze Raffito Twist kasten met draaideuren zijn in vrijwel elke gewenste breedte en hoogte speciaal voor je te maken.
 

Bijkeuken

De was..

Niet iedereen doet dit even graag. Maar in een slim georganiseerde wasruimte is dit toch wat prettiger. Kies voor een extra diepe kast om jouw wasmachine en/of droger te plaatsen. Voeg een legplank aan jouw kast toe voor extra ruimte of om je kleding op te vouwen. Met een hoger vak kun je eenvoudig je strijkplank of stofzuiger opbergen.
 

Bijkeuken

Aan de slag?