Voor een Industrieel interieur

Helemaal van nu: een industrieel interieur! Je ziet het terug in het gebruik van ruwe, natuurlijke materialen: betonnen werkbladen, oud gemaakte vloeren en stalen kozijnen.  Zwart staal en veel glas mag niet ontbreken. Onze nieuwe lijn inbouwkasten sluit perfect aan bij deze industriële trend.

Industrieel interieur

Karakteristiek voor de industriële woontrend zijn de zwarte omlijstingen van deuren. Voor een inbouwkast kun je de schuifdeuren voorzien van zwarte metalen omlijstingen. Als je dit combineert met veel glas ontstaat een grote, open ruimte. De industriële schuifdeuren zijn geschikt tot een hoogte van maar liefst 270 cm.

Stel direct jouw kast samen

Raffito Basalt

De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer hout- en unikleuren of kies voor glas- en spiegeldeuren voor een luxe en stijlvolle kast die optisch gezien veel ruimte geeft. Mix en match en je zult zien dat dit leidt tot het gewenste karakter in je woning. Voor elke smaak hebben wij een oplossing! Heb je een jaren dertig woning, misschien passen de barndeuren of Italiaanse loftdeuren dan in je interieur.

Vraag stellen Offerte aanvragen Afspraak maken