Raffito kastinterieur

Achter de mooie schuifdeuren is een eindeloze reeks kastinterieur varianten mogelijk. De indeling van je kastinterieur bepaal je helemaal zelf. Met lades op maat, hangstangen en talloze accessoires heb je keuze te over met Raffito kastinterieur.

Kastinterieur op maat

In de winkel ontwerpen we samen je kast op de computer. Op deze manier zie je meteen hoe het kastinterieur eruit komt te zien. We draaien een print van de illustratie voor je uit en hebben zelfs meteen een offerte voor je klaar. Een kast op maat bestel je dan ook eenvoudig via Hubo.

Kleuren kastinterieur 1

Kleuren kastinterieur 2

Kleuren kastinterieur 3


Laat je inspireren en combineer verschillende stijlen, materialen en kleuren. Stap voor stap komen keuzes tot leven in de realistische 3D weergave van jouw droomkast.

Stel direct jouw kast samen.

En droom je over een inkoopkast? Ook dan maken wij je dromen waar! Een inkoopkast is dé oplossing voor veel opbergruimte. Zo heb je extra ruimte waarin alle kleding, schoeisel en accessoires optimaal kunnen worden opgeborgen, al dan niet afgesloten met bijvoorbeeld paneeldeuren. Heb je een vraag, wil je een prijsopgave of afspraak aanvragen? Gebruik dan onderstaande buttons.