Houd je badkamer schoon en fris

Schoon wonen is lekker wonen. Juist die ruimtes waar hygiëne het meest belangrijk voor je is worden door vocht, aanslag en veelvuldig gebruik snel vuil. Zoals je keuken, je toilet en je badkamer. Schoonmaken lijkt soms een hels karwei, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Huishoudelijk

Bij Hubo vind je een groot assortiment schoonmaakartikelen. Zo hebben we bijvoorbeeld alles van HG wat je nodig hebt om je badkamer een flinke poetsbeurt te geven. Spullen om je sanitair mee te reinigen, je douchecabine eens goed te schrobben en je kranen te laten blinken alsof ze weer nieuw zijn. Voor alles is er wel een speciaal schoonmaakmiddel voor handen die jou het karweitje stukken makkelijker maakt!

Ook voor vuil dat je niet ziet hebben we de juiste schoonmaakspullen voorhanden. Nare geurtjes uit een doucheputje? Geen probleem, ook dat lossen we snel en subtiel op. Vervelende luchtjes behoren daarmee snel tot het verleden, net als een schimmelaanslag in de randjes tussen de tegels.

Je vindt bij ons ook een adequate ontstopper voor je toilet of precies de juiste schuimspray om een hardnekkige kalkaanslag vakkundig te reinigen. Natuurlijk hebben we ook een flink assortiment sponzen, emmers en doekjes om je schoonmaakklus zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo zie je maar: voor heel je huis hebben wij precies wat je zoekt.