5 Tips voor een schoon resultaat

Heb je plannen om na een klus op te ruimen en de ruimte schoon te maken? Bij ons vind je een flink assortiment schoonmaakartikelen. Van lekker grote sponzen en stevige bezems tot handige emmers en reinigingsmiddelen. Alles voor je klus, zo helpen we je graag op weg.

Schoonmaak tips

Vingervlekken op RVS?

Roestvrijstalen oppervlakken zijn vaak bezaaid met irritante vingerafdrukken. De oplossing is heel eenvoudig. Doe een beetje olijfolie op een keukenpapiertje en wrijf zachtjes rondjes en er is geen vlekje meer te zien!

Schone douchekop

De douchekop kun je gemakkelijk ontkalken door het een tijdje in onverdund reinigingsmiddel te laten weken, daarna goed afspoelen. Kalkaanslag in de gaatjes van de douchekop verwijder je gemakkelijk met een tandenstoker.

Theeaanslag

Theeaanslag in glazen en thermoskannen is moeilijk schoon te krijgen. De glazen zijn snel weer schoon met water en zout. De thermoskan kun je even schudden met het water en zout. Voor theeglazen poets je met een schuursponsje de aanslag weg.

Je ramen weer glanzend

Met een microvezeldoekjes zijn je ramen zo weer glanzend schoon. Je hebt zelfs geen schoonmaakmiddel nodig. Ideaal om je ramen weer glanzend schoon te krijgen. En geen gedoe met emmers en je krijgt geen strepen op je raam.

Je bad weer fris

Een druppelende kraan kan gele vlekken in de badkuip veroorzaken. Behandel de kuip met citroensap en spoel vervolgens af met koud water.

Laminaat reinigen, gootsteen ontstoppen, groene aanslag verwijderen?

Ga je aan de slag met de grote schoonmaak? Zit je gootsteen verstopt of is je terras groen uitgeslagen? Hubo heeft voor elke schoonmaakklus een krachtige reiniger! Wij adviseren je graag voor een schoon en fris resultaat!