Tafel- & meubelpoten

Tafelpoten

Ben je lekker aan het doe het zelven en ben je van plan om een mooie tafel in elkaar te gaan zetten? Zijn de poten van je tafel inmiddels af, maar is de tafel verder nog prima? Dan wordt het tijd voor een nieuw stel tafelpoten. Omdat wij begrijpen hoe leuk het eigenlijk is om tafels te maken, denken we graag met je mee. In ons assortiment zijn dan ook tal van losse tafelpoten te vinden, waarmee je je meubels kunt voorzien van een tweede leven.

Stalen tafelpoten

Natuurlijk is het belangrijk dat tafelpoten lang meegaan en je niet ieder jaar deze klus hoeft uit te voeren. Dat is dan ook de reden dat we vandaag de dag een groot aantal metalen en stalen tafelpoten in ons assortiment hebben opgenomen.

Houten tafelpoten

Ook de liefhebbers van echte houten tafels en daarbij mooie houten tafelpoten kunnen bij ons terecht. In ons ruime assortiment zijn tal van verschillende tafelpoten te vinden. Zo weet je zeker dat je een mooi stel poten kunt krijgen die zowel bij je tafel als binnen je interieur passen.

Gemakkelijk bestellen

Bij Hubo vinden we het belangrijk dat je snel weer verder kunt met je klus. Daarom hebben we ook een gemakkelijke manier van bestellen. Wanneer je online besteld kun je het product vaak meteen al in de winkel ophalen. Ook bezorgen we thuis of kom gewoon gezellig langs in de winkel om rond te neuzen