Lijstwerk

1-16 van 131 producten

Lijstwerk op maat

Ben je druk bezig met een klus waarbij je aluminium lijstwerk nodig hebt? Kijk dan gerust even verder in ons online assortiment. In ons ruime assortiment zijn namelijk tal van lijstwerken te vinden van aluminium. En het makkelijke is ook nog eens dat we het bij je thuis kunnen bezorgen!

Aluminium profielen

Ben je op zoek naar aluminium profielen? Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in ons assortiment. Of het nu gaat om goede aluminium hoekprofielen, u profielen, of een ander soort profiel. Met een aluminium profiel weet je zeker dat je voorlopig weer vooruit kunt, aluminium is namelijk niet alleen geliefd vanwege haar goede prijzen. Producten van aluminium staan er ook bekend om lang mee te gaan.

Aluminium strips

Wanneer je een goede strip nodig hebt van aluminium kost dat vaak wat inspanning. Het is lastig om te bepalen of het inderdaad de juiste strip is voor jouw klus. Bij Hubo vinden we het belangrijk dat je in één keer klaar kunt zijn met je klus en bieden je daarom alleen het beste van het beste aan als het gaat om aluminium lijstwerk. Naast profielen en strips hebben we ook aluminium buizen in ons assortiment.

Kom kijken in de winkel

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd of wil je het aluminium profiel liever nog even met eigen ogen zien? Kom dan langs in één van de Hubo winkels.