Filter producten

1-1 van 1 producten

Huistelefoon kopen? Het kan nog steeds bij Hubo!

In een steeds mobieler wordende samenleving waarbij iedereen overstapt naar mobiele telefonie en bijna niemand meer een vaste telefoonaansluiting heeft, wordt het een steeds grotere uitdaging om huistelefoons aan te schaffen. Op veel plekken worden ze niet meer geleverd omdat het te weinig oplevert, maar gelukkig is dat bij Hubo niet het geval! In ons assortiment hebben we een groot aantal dect telefoons opgenomen, waardoor ook zeker jouw ideale huistelefoon bij ons te vinden zal zijn.

Draadloze, vaste telefoon

Het klinkt misschien gek. Een draadloze, vaste telefoon. Maar dat is wel hoe we de meeste van deze telefoons zullen benoemen. Daarnaast hebben we ook een aantal mobiele telefoons in ons assortiment opgenomen, aangezien ook wij met de tijd mee zullen moeten gaan. Ben je dus op zoek naar een ideale oplossing voor het bellen binnen jouw huis of bedrijfje? Dan ben je bij Hubo zeker aan het juiste adres. Naast de telefoons bieden we ook andere communicatiemiddelen aan, waaronder walkie-talkies.

Hoe goed is de kwaliteit?

De telefoons die je in ons assortiment ziet terugkomen worden allemaal door onze medewerkers gebruikt in en rond de filialen van Hubo. We vinden het namelijk belangrijk dat we je iets goeds kunnen verkopen. En om het nog beter te maken kun je vaak in onze winkels ook het één en ander wel uittesten. Zo weet je zeker wat je koopt, kom gerust langs want #Hubohelpt.