Hubo presenteert: het Vakteam!

Hubo vakteam: Joost

Omdat iedereen welkom is (Joost)


Ben je geboren met twee linkerhanden? Sla je vaak de plank mis? Of weet je gewoon niet zo goed waar je moet beginnen? Geen zorgen: je bent niet alleen. Soms heb je hulp nodig van iemand die nét wat handiger is en nét wat meer weet. Zoals onze Joost: met zijn jarenlange ervaring geeft hij je praktische tips en beantwoordt hij al je vragen, zodat jij thuis direct aan de slag kunt.

Deze duizendpoot vind je ook op onze klusdienst, waar hij in no time een deur, kast, vloer, zonwering of hor plaatst. Joost is zo fanatiek, die komt nog zijn bed uit voor het verven van een muur. Dus zit je ergens mee? Weet dan dat Joost altijd voor je klaar staat. Kun je het zelf niet aan of houd je niet zo van klussen? Dan komt deze kanjer jouw kant op!
 

Hubo vakteam: Karin

Klussen is voor iedereen (Karin)


Veel mannen denken dat ze thuis de beste klusser zijn, maar de waarheid ligt anders: liefst 85% procent van de vrouwen klust, tegenover 93% van de mannen, waarbij in (hetero) koppels vaak de vrouw beslist over het eindresultaat… Klussen is dus niet langer een mannentaak, maar een taak van iedereen! Bij Hubo hebben we het dan ook liever over het ‘vakteam’, waar plek is voor iedereen met een passie voor klussen!

Kijk naar Karin, handig al haar hele leven. Staat paraat voor al je vragen over verf en gereedschap en geeft je advies over je nieuwe deur, kast, zonwering of hor. Ze is onze goeroe op het gebied van duurzaamheid en dé schakel in jouw klusproject. Kom je er niet uit? Dan komt Karin jouw kant op!
 

Hubo vakteam: Rick

Wat als je eerder timmert dan praat? (Rick)


Wat als je vader vakman is? Wat als je elk weekend op ‘privéschoolreisje’ meegaat op de klus? Dan ben je de Max Verstappen onder de vakmensen, de toekomstige winnaar van ‘Heel Holland Klust’ en een inspiratie voor iedereen met twee linkerhanden. Deur inhangen, kast monteren of vloer leggen? Voor Rick appeltje eitje.

Na vijf jaar in de bouw werkt hij nu met trots voor Hubo: een grote glimlach is waar Rick zijn bed voor uitkomt. Houd je niet in en stel al je klusvragen, daar is hij voor. Valt er iets te maken of te monteren? Dan kun je dit nieuwe idool ‘live’ aanschouwen bij jou thuis!
 

Hubo vakteam: Tessa

Omdat tuinieren gelukkig maakt (Tessa)


Voor even heb je niks te maken met anderen, het brein rust uit van alle complexe zaken en al na enkele minuten verbetert je stemming: wij begrijpen goed dat onze Tessa verzot is op tuinieren en buitenleven. Ze loopt dan ook het liefst de hele dag met een schop, snoeischaar en gieter door de tuin en pakt zo een flinke portie extra vitamine D. In de Hubo vertelt ze je er alles over!

Staat ze niet in de tuin, dan is ze bezig met haar andere passie: schilderen! Hoe bestrijd je hardnekkige vochtvlekken? Wanneer en hoe vaak moet je schuren? Welke kwast gebruik je voor welke ondergrond? Tessa helpt je met al deze zaken en mengt verf in meer dan 25.000 kleuren!

zonwering Hubo vakteam

Hulp nodig?


Ons vakteam meet, maakt en monteert aan huis, en volledig naar wens, van deurbeslag tot lak. Zo zorgen onze vakmensen voor jouw nieuwe deur, kast, hor, slot of zonwering aan huis. Geniet jij daarna zonder zorgen van al je ruimtes. 

Ontdek hier al onze klusdiensten!

* Tijdens de coronacrisis houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM.

Of neem contact op met de Hubo bij jou de buurt