Hubo en Handicare testen het bundelen van hun krachten

Sinds maart 2020 werken DGN retail B.V., franchisegever van onder andere Hubo, en traplift leverancier Handicare samen als onderdeel van een pilot.

Handicare traplift

Inmiddels zijn 20 Hubo vestigingen aangesloten bij de pilot. In deze 20 vestigingen vinden consumenten een presentatie van Handicare op het maatwerkeiland ‘langer zelfstandig thuiswonen’.

Hubo ondernemers adviseren consumenten met interesse voor een traplift in de winkel. Handicare pakt vervolgens het stokje over en adviseert bij de klant thuis. Daarnaast verzorgt Handicare ook de installatie van het product.

Bert-Jan Keizer, Group Category Manager bij DGN retail, over de pilot “Tot nu toe zijn we erg tevreden over de pilot, zowel de aangesloten Hubo ondernemers, Handicare als DGN zijn positief over de samenwerking sinds maart jl.
Het grote voordeel voor Hubo ondernemers is dat zij hun assortiment hebben kunnen uitbreiden zonder te hoeven investeren. Handicare komt op zijn beurt, door de presentatie in de Hubo winkels, dichter tot de klant. Een win-win situatie!”.

EINDE PERSBERICHT

Terug naar overzicht