Filter producten

Prijs
1-16 van 26 producten

Witte meubelpanelen voor stijlvol meubilair

In een modern interieur past wit meubilair perfect. Kasten, tafels, bureaus, boekenplanken en andere meubels van wit materiaal, creëren ruimte en rust in je interieur. Met een meubelpaneel dat wit is, heb je een prachtige basis voor het maken van stijlvolle meubels. Hubo heeft daarom een ruim assortiment witte meubelpanelen. 

Klussen met meubelpanelen die wit zijn

Witte meubelpanelen bestaan uit spaanplaat met een toplaag van wit melamine aan de bovenzijde en onderzijde. Langs de zijkanten is het afgewerkt met wit kantband. Hierdoor is het oppervlak overal mooi glad en dat is ideaal voor het maken van prachtige witte meubels. Mocht je in het materiaal gaan zagen, dan kan je op de plekken waar je gezaagd hebt zelf kantband aanbrengen. Hubo levert de panelen in diverse maten, dus je kan met een enkel wit meubelpaneel al een mooie boekenplank of vensterbank maken. Met meerdere witte meubelpanelen maak je bijvoorbeeld een opbergkast, Tv-meubel of dressoir dat precies aan jouw wensen voldoet. 

Voordelige witte meubelpanelen

Het aanbod van Hubo bestaat uit laag geprijsde witte meubelpanelen in diverse afmetingen. Uiteraard hebben we ook de juiste materialen in huis om de panelen te monteren en af te werken. Een zelf ontworpen voorraadkast of bijzettafel is hiermee eenvoudig in elkaar te zetten. Het grote voordeel van witte meubelstukken is dat ze te combineren zijn met vele kleuren. Ze passen dus bijna in elk interieur. Voor een lage prijs maak jij met witte meubelpanelen uniek meubilair dat perfect past bij jouw smaak.