Filter producten

Prijs
1-16 van 57 producten

Meubelpanelen met een dessin

Wil je voor weinig geld snel een kast of ander meubelstuk maken? Kies dan voor meubelpanelen met een dessin. Deze panelen hebben bijvoorbeeld een houtdessin of een kleur. Schuren of schilderen is dus niet nodig en dat scheelt tijd. Je kan bij Hubo kiezen uit een grote hoeveelheid dessins en kleuren. Met een gedessineerd meubelpaneel maak je de mooiste meubels voor de inrichting van jouw huis. 

Zelf meubels maken met kant-en-klare meubelpanelen

Meubelpanelen met een dessin zijn geknipt voor klussers die graag zelf meubels maken. De panelen bestaan uit PEFC gecertificeerd spaanplaat. Op de bovenkant en onderkant zit een laag melamine. Daarnaast zijn de twee rechte lange zijden voorzien van bijpassend kantband. Je kan kiezen uit twee modellen panelen met diverse afmetingen. Het ene model is recht en het andere facet. De rechte meubelpanelen zijn zowel in een vlakke variant als in een variant met reliëf verkrijgbaar. Bij de tweede variant voel je aan de oppervlakte een structuur, bijvoorbeeld die van hout. De meubelpanelen hebben een prachtig dessin en hiermee kan je direct prachtig afgewerkte tafels of kasten maken. 

Gedessineerde meubelpanelen kopen

In het assortiment gedessineerde meubelpanelen van Hubo zitten zeer uiteenlopende dessins, zoals gebronsd eiken, sloophout, beuken, vintage acacia en wengé. Ook vind je 4-zijdig gegrond MDF in ons aanbod. Dit sterke materiaal is voorzien van een goede laag grondverf en kan je dus direct aflakken in een mooi kleurtje. Meubelpanelen met een dessin zijn laag geprijsd en eenvoudig op maat te zagen.