Non-FSC

Filter producten

Prijs
1-14 van 14 producten

Duurzaam hardhout voor elke klus

Steek je graag al eens zelf de handen uit de mouwen om een project te realiseren? Dan weet je het belang van werken met kwaliteitsvol materiaal. Met het non-fsc hardhout van Hubo ga je voor sterk hout in verschillende afmetingen. Kies voor lange planken om een terras aan te leggen of brede latten om een tuinbank te maken. De geschaafde afwerking van het stevig hout garandeert een duurzaam en mooi resultaat. Doordat ze ook eenvoudig te onderhouden zijn, beleef je jarenlang plezier aan je nieuwe meubel of vloer. 

Ontdek het ruime assortiment aan hardhout

Met een sterke, gladde schaaflat heb je hardhout dat eenvoudig te gebruiken is voor binnen en buiten. De planken tonen de natuurlijke nerven van het hout. Een uniek meubel of een fraaie vloer in hardhout is het resultaat. Met de dunne planken van 4 tot 5 millimeter tot het dik hardhout van 21 millimeter vind je steeds een geschikte breedte. De lengte van 210 tot 240 centimeter is bovendien eenvoudig bij te zagen voor een optimale pasvorm. 

Handige tips om aan de slag te gaan met hardhout

Wil je gaan voor een hoogstaand resultaat dat jarenlang meegaat? Zorg er dan voor dat je je hardhout van Hubo op de juiste manier behandelt. Grond de schaaflatten voor een buitentoepassing voor een gladde, egale finish. Ook na de montage kan je je hardhout planken nogmaals gronden voordat je ze lakt ter afwerking.