Horren op maat laten plaatsen

Iedereen is het er over eens: muggen zijn buitengewoon irritant. Je ziet ze niet, ze zijn er wel en ze slaan toe als je even niet oplet. Een hor is dus geen overbodige luxe. Voor ieder raam en voor elke deur heeft Hubo wel een hor, hoe deze ook openen of sluiten en welke afmetingen je deur of raam ook heeft. 

Hubo Vakman

Hor laten plaatsen

In veel gevallen is een hor maatwerk omdat je deur, schuifpui of raam een afwijkende maatvoering kent. Wil je een hor op maat laten plaatsen bij je thuis? Wij komen graag bij je thuis om de exacte maten van het kozijn op te meten, vanzelfsprekend doen wij dit gratis. Desgewenst komen wij de horren vakkundig bij je thuis monteren. Geen probleem, onze montageservice staat graag voor je klaar! Hubo meet, maakt en monteert aan huis. 

Offerte aanvragen

Assortiment horren

Hubo heeft diverse soorten horren in het assortiment, zowel in standaard maten als in maatwerk. Zo kun je altijd kiezen wat bij jou past. Weet je niet precies welk horrensysteem past bij jouw type raam of deur? Ontdekken doe je in de online horwijzer of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde Hubo. Wij adviseren je graag!

Afspraak maken

Hordeur op maat

Schuifdeuren, openslaande deuren, dubbele deuren... voor iedere deur is een hor mogelijk. Informeer naar wat voor jou de beste optie is. Wij maken desgewenst hordeuren op maat voor elke buitendeur, dubbele deur of schuifpui.

Offerte aanvragen

Raamhor op maat

Het is heerlijk om te slapen met een geopend raam, na een warme zomerdag zorgt een open raam voor verkoeling. We hebben dan ook voor ieder raam een oplossing, hoe deze ook openen of sluiten. Ook kun je kiezen welk systeem je wilt: een vaste hor, rolhor, plisséhor of een inzethor. Alles is mogelijk met onze maatwerk raamhorren, verkrijgbaar in wel 180 verschillende kleuren. En heb je een pollenallergie? Geen probleem, met speciaal gaasdoek blijf je toch binnenshuis beschermd! 

 

Hor voor dakraam duoplisséHor voor dakraam

Speciaal voor dakramen hebben wij een serie horren waarmee je 's nachts de muggen en overdag de warmte buiten houdt. De horren zijn specifiek geschikt voor dak- en tuimelramen, waarbij het gaasnet eenvoudig te monteren en te verwijderen is. Ook verkrijgbaar als duoplissé hor - gelijk ook een geïntegreerd gordijn.

Offerte aanvragen

Hor onderhouden

Horren kun je in principe het hele jaar laten hangen. Je zult ze wel af en toe moeten schoonmaken. Dit kan het beste met een vochtige doek of een stofzuiger met een opzetborstel. Het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen raden we af, die kunnen de kwaliteit van het gaas aantasten.