Home8 Veiligheid pakket

Home8 Veiligheid pakket

Het Home8 Veiligheid Draadloos Alarmsysteem is een complete startset. Brand of lekkage in je woning? Je ontvangt direct een notificatie per sms of via... Lees meer

Bereken het aantal pakken

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.

Kunnen we je helpen?

Dit product is niet online verkoopbaar. Neem daarvoor contact met ons op!

Kunnen we je helpen?

We kunnen producten vaak opnieuw bestellen.

Volledige productomschrijving

Het Home8 Veiligheid Draadloos Alarmsysteem is een complete startset. Brand of lekkage in je woning? Je ontvangt direct een notificatie per sms of via de app. Het alarmsysteem wordt geleverd met een brand- en CO2 sensor, watermelder en één Twist HD Camera. De Twist HD Camera is geïntegreerd in het alarmsysteem zodat je bij een melding direct het alarm kunt verifiëren. En de installatie is een peulenschil. De slimme Security Shuttle zorgt ervoor dat belangrijke beelden zowel lokaal als in de cloud tot wel 30 dagen worden opgeslagen. Het alarmsysteem is eenvoudig uit te breiden met diverse sensoren om zo een compleet beveiligingssysteem te creëren.

Security Shuttle
De security shuttle is het brein achter het Home8 Veiligheid Draadloos Alarmsysteem. De slimme Security Shuttle zorgt ervoor dat belangrijke beelden lokaal en in de cloud tot 30 dagen worden opgeslagen. In de hoofdmodule, niet veel groter dan een mobieltje, zit een sirene van 110dB die in geval van onraad een ongenode gast op zijn minst flink laat schrikken. Daarnaast zorgt de security shuttle dat er notificaties worden verzonden in het geval van onraad.

Brand + Koolmonoxidemelder

Plaats deze sensor in de buurt van de bestaande melders in je huis. Zodra de bestaande melders afgaan verstuurt de sensor direct een notificatie via de app. De geautoriseerde gebruikers kunnen direct via de Home8 app visueel de getriggerde gebeurtenis controleren en als het echt nodig is hulp inschakelen. De sensor registreert ook hoge en snelle stijging van de temperatuur.

Watermelder
De Home8 Watermelder is een eenvoudig in te stellen watermelder. De sensortechniek is zeer effectief in het herkennen van vloeistoffen. Gebruik de watermelder in badkamer, keuken of garage en wordt meteen op de hoogte gesteld van overlopende baden, kranen en ander binnendringend water.

Twist HD Camera
De Twist HD camera heeft een luister- en terugspreekfunctie zodat je direct kunt communiceren. Met deze camera kun je letterlijk twisten zodat je geen detail meer mist en een 360 graden overzicht hebt. De HD-camera detecteert beweging en geluid, filtert ongewijzigde scènes, en verstuurt direct een video naar de app.

Gemakkelijk overal te installeren
De Home8 Security Shuttle heeft een vast stroompunt en internetaansluiting nodig. De meeste accessoires werken op batterijen en zijn volledig draadloos. Daarom is het alarmsysteem gemakkelijk overal te plaatsen.

Works with
Home8 is een slim alarmsysteem die veilig en moeiteloos samenwerken met apparaten van derden die je dagelijks gebruikt. Home8 kun je standaard al koppelen met Philips HUE, Nest, Amazon Echo, Honeywell, Apple, Lockstate en ook door middel van IFTTT.

IFTTT is de afkorting voor ifthisthenthat. Met dit programma kunnen verschillende onderdelen met elkaar gekoppeld worden. IFTTT beschikt over ruim 500 verschillende mogelijkheden. Home8 is standaard geïntegreerd met IFTTT zodat de koppelingsmogelijkheden eindeloos zijn.

Eigenschappen
EAN 4895198501080
Type S12013EU
Keurmerk CE, RoHS
Toepassing Binnen
Garantie 12 jaar
Draadloos Ja
Wifi IEEE 802.11 b/g/n
Afstandsbediening Ja
Uitbreidbaar Ja

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Naar de winkelwagen