Home8 Medicijn dispenser

Home8 Medicijn dispenser

De Home8 automatische medicijndispenser is een waardevolle uitbreiding voor alle alarmsystemen van Home8. De dispenser heeft plaats voor 28 cartridges... Lees meer

Hoeveel á heb je nodig?

m2
De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De Home8 automatische medicijndispenser is een waardevolle uitbreiding voor alle alarmsystemen van Home8. De dispenser heeft plaats voor 28 cartridges en kan door middel van de Home8 app 4 weken vooruit en met maximaal 6 uitgiftes.per dag worden voorgeprogrammeerd. De dispenser is afsluitbaar en doseert alleen medicatie op de vooraf geprogrammeerde tijden. De medicijndispenser zal een signaal geven, iedere keer wanneer het tijd is om medicatie in te nemen.Wanneer er een medicatie wordt gemist of er wordt niet op het signaal gereageerd verstuurd de dispenser een bericht naar de geautoriseerde gebruikers.

Met de Home8 medicijndispenser weet u altijd wanneer het tijd is om de medicatie in te nemen. Wanneer er een medicatie wordt gemist of er wordt niet op het signaal gereageerd verstuurd de dispenser een bericht naar de geautoriseerde gebruikers zoals de kinderen of zorgverlener.

In de verpakking:
1 x Home8 Medicijndispenser
1 x Handleiding

Eigenschappen
EAN 4895198500267
Type WMD1201
Frequentie 433 MHz
Keurmerk CE, RoHS
Toepassing Binnen
Garantie 9 jaar
Draadloos Ja
Wifi IEEE 802.11 b/g/n
Afstandsbediening Ja

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services