Winterartikelen

Sla je winterartikelen op tijd in

Staat de winter voor de deur? Sla alle belangrijke winterartikelen dan op tijd in. Zodra het écht koud is, wil je namelijk niet zonder winterlaarzen, strooizout of antivries spray zitten. Ook winterartikelen zoals een sneeuw shovel en ijskrabber heb je liever standaard in huis. Zo ben je op elke sneeuwstorm goed voorbereid. Naast dat dit wel zo handig is als je dreigt in te sneeuwen, bespaart het je weer een ritje naar Hubo door de kou.

Winterartikelen voor winterpret zoals sleeën en schaatsen

De winter bestaat natuurlijk niet alleen uit ijs krabben en sneeuw schuiven. Ook winterpret hoort er bij. In het assortiment van Hubo vind je daarom leuke winterartikelen voor de kids zoals een slee en schaatsen. Uit ervaring blijkt dat sleeën en schaatsen vaak uitverkocht zijn op het moment dat het begint te sneeuwen. Koop je winterartikelen daarom bij voorkeur vlak voordat de winter begint. Zo weet je zeker dat je niet misgrijpt.

Winter- en kerstartikelen voor een sfeervol seizoen

Bij de winter hoort de kerst. Koop bij Hubo daarom direct een mooie kunstkerstboom, kerstverlichting en andere musthaves voor een gezellig huis en tuin. Mocht je tijdens de winter liever binnen zitten, dan creëer je in ieder geval een sfeervolle plek. Voor advies over onze winterartikelen en de rest van het assortiment, kom je langs in één van onze filialen of neem je contact op met de klantenservice. Het vakteam van Hubo helpt waar nodig.