Winter

De winter van Hubo

De winter is een zeer mooie tijd van het jaar. Het seizoen verandert en er zijn veel leuke dingen te doen. Ga je bijvoorbeeld je huis ombouwen tot een echt kerstfeest? Ga je starten met het neerzetten van een kerstboom, of ga je kerstverlichting door de hele tuin hangen? Daarnaast kun je natuurlijk ook vuurwerk kopen om het nieuwe jaar te gaan vieren. Veel mensen geven de kerstperiode aan als leukste moment van het jaar. Vier de kerst samen met Hubo!

Wat heb je nodig voor de winter?

Er zijn veel dingen waar je op moet letten wanneer het winter wordt. Het wordt niet alleen kouder, maar er zullen ook veel andere weersomstandigheden zijn. Hier moet bijvoorbeeld de tuin op voorbereid worden. Zo kun je bijvoorbeeld de tuin winterklaar maken, met bijvoorbeeld een scherm over je vijver heen. Een verwarmde vijver heeft daarnaast ook andere verzorging nodig in de winter dan een onverwarmde vijver. Daarnaast is het ook verstandig om de buitenkraan af te sluiten, zodat deze niet kan bevriezen. Tot slot kun je er ook goed aan doen om voor de koude periode van het jaar je huis extra te isoleren. Dit kan veel schelen op de energierekening.

Hulp nodig? Hubo helpt!

Hulp nodig? Hubo helpt je met het winter klaar maken van je hele huishouden. Van tuinartikelen voor de vijver, het gras of de planten tot kerstverlichting of verwarmingen. Hubo helpt je met alles waarvoor je je moet voorbereiden op de winter.