Histor structuur fijn wit 5 l

Histor structuur fijn wit 5 l

Structuur fijn. Waterverdunbare matte structuurverf voor binnen, op basis van acrylaatdispersie, met zeer weinig oplosmiddel. Wit, met matte fijne str... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Structuur fijn. Waterverdunbare matte structuurverf voor binnen, op basis van acrylaatdispersie, met zeer weinig oplosmiddel. Wit, met matte fijne structuur. Geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton, alsook van gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude structuurverflagen. De verf is voldoende elastisch om kleine beschadigingen en oneffenheden te camoufleren, is goed reinigbaar, schrobbaar, vochtregulerend, onbrandbaar en reukarm. Verbruik gebaseerd op een niet zuigende ondergrond.

Eigenschappen
EAN 8716242799382
Artikelnaam structuurverf
Glansgraad mat
Verfsoort structuurverf
Kleurnaam wit
Eigenschap Waterverdunbare matte structuurverf voor binnen, op basis van acrylaatdispersie, met zeer weinig oplosmiddel.
Inhoud 5000 ml
Toepassing Geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton, alsook van gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude structuurverflagen.
Inhoud consumentenverpakking 5000 ml
Basis Waterbasis

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services