Hubo Hengelo Selecteer als mijn winkel

Hubo Hengelo

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Torenlaan 3
7559PK HENGELO
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 18:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 17:00 Gesloten
Click & Collect 24/7 op hubo.nl/hengelo
Jos Bouwhuis van Hubo Hengelo
Jos Bouwhuis Eigenaar Hubo Hengelo

Welkom bij Hubo Hengelo. De servicegerichte bouwmarkt met een enthousiast vakteam en een uitgebreid assortiment doe-het-zelf-artikelen. Wij staan elke dag voor je klaar om je te helpen met je nieuwste klusproject. We nemen de tijd om naar je te luisteren en je doelgericht te adviseren.

Wij hebben een ruime ervaring met klussen, monteren en technieken en hebben voor alles een oplossing. Onze vakman van de zagerij zaagt al het hout- en plaatmateriaal exact op maat. Ook voor woonideeën naar de laatste trends kun je bij ons terecht. Met onze Kleur en Interieur Specialist zoek je samen de mooiste kleuren uit, met desgewenst een kleur- en interieuradvies bij je thuis. Zo maken we er samen wat moois van!


Onze preventieadviseur geeft een veilig advies!

Politie keurmerk veilig wonenWil je de kans op inbraak verkleinen? Onze gediplomeerde preventieadviseur beoordeelt graag de inbraakgevoelige plekken van je woning. Hij kan alle beveiligingsmaterialen leveren en monteren die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Voel je thuis bij Hubo én Decorette

Decorette logoIn onze winkel vind je ook een Decorette shop-in-shop boordevol wooninspiratie! We staan altijd voor je klaar om je te begeleiden met interieuradvies op maat. Of het nu gaat om de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of de ideale raamdecoratie.

Klik hier voor meer informatie

 

Mijn kast op maat

Kast op maat logoMijn Kast Op Maat de kastenspecialist bij u in de buurt! Of het nu gaat om een kast in uw woon-, slaapkamer, berging, keuken of kantoor, wij vinden de oplossing in de ruime keuze die u bij ons heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik hier voor meer informatie

Werk waar we trots op zijn

Buitenzonwering

Bekijk alle foto's (2)

Kasten op maat monteren

Bekijk alle foto's (4)

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (2)

Vloeren leggen

Bekijk alle foto's (1)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)