Hendrik Jan Oud Ambacht voegenkrabber met handvat 14 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht voegenkrabber met handvat 14 cm

Hendrik Jan voegenkrabber met essenhouten handvat van 140 mm, gemaakt van uiterst sterk en duurzaam materiaal, waardoor met grote kracht onkruid, gras... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Hendrik Jan voegenkrabber met essenhouten handvat van 140 mm, gemaakt van uiterst sterk en duurzaam materiaal, waardoor met grote kracht onkruid, gras en mos diep tussen de voegen van tegels verwijderd kan worden.
Deze voegenkrabber komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwaliteit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen.
De voegenkrabber is voorzien van een essenhouten steel , lengte 14 cm, 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer. De Hendrik Jan Oud Ambacht serie staat voor kwaliteit die wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.

Eigenschappen
EAN 8712817202073
Artikelnaam Voegenkrabber
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Materiaal essenhout
Keurmerk FSC
Toepassing voor het verwijderen van onkruid, gras en mos diep tussen de voegen van tegels
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services