Hendrik Jan Oud Ambacht schoffelhark met steel 170 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht schoffelhark met steel 170 cm

De Hendrik Jan Oud Ambacht schoffelhark is, zoals de naam al doet vermoeden, een combinatie tussen een schoffel en een hark. Dit gereedschap met duo f... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De Hendrik Jan Oud Ambacht schoffelhark is, zoals de naam al doet vermoeden, een combinatie tussen een schoffel en een hark. Dit gereedschap met duo functie is een efficiënte tuinhulp om snel grond te egaliseren, takken uit de tuin te halen als wel het weghalen van onkruid en los schoffelen van grond.
Deze beugelhark komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwalieit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.
De steel is 170 cm lang en is voorzien van een hilt (greep). Voorzien van FSC keurmerk. Het FSC keurmerk is een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer. Ofwel dat op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij verantwoord bosbeheer horen.

Eigenschappen
EAN 8712817202097
Artikelnaam Schoffelhark
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Keurmerk FSC
Steellengte 1700 mm
Werkbreedte 200 mm
Toepassing voor egaliseren grond, weghalen van onkruid en takken en los schoffelen van grond
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services