Hendrik Jan Oud Ambacht schoffel rond 16 cm prof met steel 170 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht schoffel rond 16 cm prof met steel 170 cm

Deze Hendrik Jan Oud Ambacht schoffel heeft een halfrond blad van 16 cm breed en is gemaakt van boron staal. Het is een taps blad waardoor de zijkante... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Deze Hendrik Jan Oud Ambacht schoffel heeft een halfrond blad van 16 cm breed en is gemaakt van boron staal. Het is een taps blad waardoor de zijkanten zichzelf scherpen tijdens het gebruik. Een halfronde schoffel is zeer geschikt voor bloemperken en grindpaden.
Deze schoffel komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwalieit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.

De schoffel is voorzien van een essenhouten steel, 170 cm lang, en 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Eigenschappen
EAN 8712817202028
Artikelnaam Schoffel
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Model rond
Keurmerk FSC
Steellengte 1700 mm
Bladbreedte 160 mm
Toepassing voor bloemperken en grindpaden
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services