Hendrik Jan Oud Ambacht onkruidsteker met handvat 14 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht onkruidsteker met handvat 14 cm

Met de onkruidsteker van Hendrik Jan kan het onkruid met wortel en al verwijderd worden, daarmee wordt voorkomen dat het onkruid op dezelfde plek weer... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Met de onkruidsteker van Hendrik Jan kan het onkruid met wortel en al verwijderd worden, daarmee wordt voorkomen dat het onkruid op dezelfde plek weer zal opkomen. Ook lastige paardenbloemen met penwortels zijn geen probleem voor de onkruidsteker. Door de scherpe V aan het einde van de onkruidsteker worden deze wortels diep doorgesneden. De onkruidsteker is uiterst sterk en duurzaam.
Deze onkruidsteker komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwalieit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.

De onkruidsteker is voorzien van een essenhouten steel, 140 mm lang, 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Eigenschappen
EAN 8712817202066
Artikelnaam Onkruidsteker
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Materiaal essenhout
Keurmerk FSC
Toepassing voor het diep doorsnijden van onkruid
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services