Hendrik Jan Oud Ambacht hartschoffel 14 cm met steel 140 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht hartschoffel 14 cm met steel 140 cm

Deze Hendrik Jan Oud Ambacht schoffel heeft een puntvormig blad van boron staal en een verzinkte afwerking. Het puntvormige blad maakt deze schoffel u... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Deze Hendrik Jan Oud Ambacht schoffel heeft een puntvormig blad van boron staal en een verzinkte afwerking. Het puntvormige blad maakt deze schoffel uiterst geschikt om grond en onkruid los te wieden.
Deze hartschoffel komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwalieit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.

De schoffel is voorzien van een essenhouten steel met hilt, lengte van 140 cm, en 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Eigenschappen
EAN 8712817201960
Artikelnaam Hartschoffel
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Keurmerk FSC
Steellengte 1400 mm
Bladbreedte 140 mm
Toepassing voor het wieden van onkruid en loswoelen van tuingrond
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services