Hendrik Jan Oud Ambacht handhark 5-tands 140 mm

Hendrik Jan Oud Ambacht handhark 5-tands 140 mm

Dit Hendrik Jan handharkje met essenhouten handvat van 140 mm en 5-tands werkblad is met zijn sterke en duurzame karakter de ideale hulp voor het bije... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Dit Hendrik Jan handharkje met essenhouten handvat van 140 mm en 5-tands werkblad is met zijn sterke en duurzame karakter de ideale hulp voor het bijeen harken van tuinafval in borders en bloembakken, maar ook voor het losmaken van de grond.
Deze handhark komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwaliteit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De Hendrik Jan Oud Ambacht serie staat voor kwaliteit die wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.
Het handharkje is voorzien van een essenhouten steel, 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Eigenschappen
EAN 8712817203957
Artikelnaam Handhark
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Materiaal essenhout
Keurmerk 2021ccc9df0eca09ca1457fe22c4eaf8
Aantal tanden 5
Toepassing voor borders en bloembakken
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services