Hendrik Jan Oud Ambacht hak prof met steel 170 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht hak prof met steel 170 cm

Deze Hendrik Jan Oud Ambacht hak heeft een halfrond blad en een verzinkte afwerking. Bij zwaardere grond zoals klei is het verstandig om een hak te ge... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Deze Hendrik Jan Oud Ambacht hak heeft een halfrond blad en een verzinkte afwerking. Bij zwaardere grond zoals klei is het verstandig om een hak te gebruiken in plaats van een schoffel. Het taps blad scherpt zichzelf bij gebruik.
Deze hak komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwalieit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.

De hak is voorzien van een essenhouten steel,170 cm lang, en 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Eigenschappen
EAN 8712817202035
Artikelnaam Hak
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Keurmerk FSC
Steellengte 1700 mm
Toepassing voor het loswoelen van zware (klei)grond
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services