Hendrik Jan Oud Ambacht graskantsteker met steel 80 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht graskantsteker met steel 80 cm

Met de Hendrik Jan Oud Ambacht graskantsteker kan in een nette lijn de rand van het grasveld af te steken. Met de voet kan op het brede blad extra gew... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Met de Hendrik Jan Oud Ambacht graskantsteker kan in een nette lijn de rand van het grasveld af te steken. Met de voet kan op het brede blad extra gewicht gezet worden om zo snel de rand af te steken. De graskantsteker is gemaakt van gesmeed Boron staal, scherp geslepen, uiterst sterk en duurzaam.
Deze graskantsteker komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwalieit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.

De schoffel is voorzien van een essenhouten steel van 80 cm lang en 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Eigenschappen
EAN 8712817201984
Artikelnaam Graskantsteker
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Keurmerk FSC
Steellengte 800 mm
Toepassing voor het afsteken van de randen van het gazon
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services