Hendrik Jan Oud Ambacht cultivator met handvat 140 mm

Hendrik Jan Oud Ambacht cultivator met handvat 140 mm

De Hendrik Jan Oud Ambacht cultivator is geschikt voor het omwoelen van de aarde, verwijderen van onkruid (ook tussen de gewassen) en voor het planten... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De Hendrik Jan Oud Ambacht cultivator is geschikt voor het omwoelen van de aarde, verwijderen van onkruid (ook tussen de gewassen) en voor het planten van zaden.
Deze cultivator komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwaliteit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.
Het essenhouten handvat van 140 mm is uiterst sterk en duurzaam en voorzien van het FSC keurmerk. Het FSC keurmerk is een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer. Ofwel dat op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij verantwoord bosbeheer horen.

Eigenschappen
EAN 8712817203414
Artikelnaam Cultivator
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Materiaal essenhout
Steellengte 140 mm

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services