Hendrik Jan Oud Ambacht cultivator 3-tands met steel 140 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht cultivator 3-tands met steel 140 cm

Deze cultivator is onderdeel van de serie Oud Ambacht gereedschap van Hendrik Jan. Een cultivator wordt gebruikt voor het omwoelen van aarde, verwijde... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Deze cultivator is onderdeel van de serie Oud Ambacht gereedschap van Hendrik Jan. Een cultivator wordt gebruikt voor het omwoelen van aarde, verwijderen van onkruid en bij het zaaien. De 3 tanden zijn gemaakt van gesmeed Boron staal.
Deze cultivator komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwalieit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.

De cultivator is voorzien van een essenhouten steel, 140 cm lang en 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Eigenschappen
EAN 8712817201991
Artikelnaam Cultivator
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Keurmerk FSC
Steellengte 1400 mm
Aantal tanden 3
Toepassing voor het omwoelen van aarde, onkruid verwijderen en zaaien
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services