Hendrik Jan Oud Ambacht beugelhark met steel 140 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht beugelhark met steel 140 cm

De Hendrik Jan Oud Ambacht beugelhark is geschikt voor het egaliseren en aanharken van zaaibedden. De beugelhark is handgemaakt in Nederland en geschi... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

De Hendrik Jan Oud Ambacht beugelhark is geschikt voor het egaliseren en aanharken van zaaibedden. De beugelhark is handgemaakt in Nederland en geschikt voor de meest veeleisende tuinliefhebber.
Deze beugelhark komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwaliteit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.

De beugelhark is voorzien van een essenhouten steel met een lengte van 140cm, 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Eigenschappen
EAN 8712817201915
Artikelnaam Beugelhark
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Keurmerk FSC
Steellengte 1400 mm
Toepassing voor het egaliseren en aanharken van zaaibedden
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services