Hendrik Jan Oud Ambacht bats 00 met steel 110 cm

Hendrik Jan Oud Ambacht bats 00 met steel 110 cm

Deze Hendrik Jan Oud Ambacht bats heeft een scherp geslepen blad en een essenhouten steel van 110 cm met T-handvat. De cijfers op het blad zijn een ma... Lees meer

De beschikbaarheid van dit product wordt geladen.
Volledige productomschrijving

Deze Hendrik Jan Oud Ambacht bats heeft een scherp geslepen blad en een essenhouten steel van 110 cm met T-handvat. De cijfers op het blad zijn een maataanduiding: 0 (groot), 00 (middel) en 000 (klein).
Deze bats komt uit de serie Oud Ambacht van Hendrik Jan, een gereedschap serie die met de hand wordt gemaakt door ambachtslieden die het vak van vuur en hamerslagen kennen. In dat eeuwenoude ambacht en het gebruik van de beste kwalieit gehard staal, ligt de onverwoestbare duurzaamheid besloten van de Oud Ambacht artikelen. De kwaliteit van de Hendrik Jan Oud Ambacht serie wordt erkend door professionals en liefhebbers van de allerbeste tuingereedschappen.

De bats is voorzien van een essenhouten steel van 110 cm lang en 100% FSC met een garantie van 25 jaar. De steel heeft het FSC keurmerk, een internationaal keurmerk gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties, dat staat voor verantwoord bosbeheer.

Eigenschappen
EAN 8712817202004
Artikelnaam Bats
Merk Hendrik Jan
Serie Oud Ambacht
Materiaal essenhout
Type 0
Keurmerk FSC
Steellengte 1100 mm
Toepassing voor het verplaatsen van zand, grind, grond of ander los materiaal
Inhoud consumentenverpakking 1 stuk

We helpen je graag!

Alleen Beter En Best
Alles leverbaar

Op zoek naar een specifieke service?

Bekijk alle services