Hubo Harke Selecteer als mijn winkel

Hubo Harke

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Alteveerstraat 8
7907AA HOOGEVEEN
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Gesloten 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 21:00 09:00 - 17:00 Gesloten
Maandag en buiten winkelopeningstijden op afspraak Alle Feestdagen gesloten (2e paasdag, koningsdag, Hemelvaart, 2e Pinksterdag 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag )
Wilbert Harke van Hubo Harke
Wilbert Harke Eigenaar Hubo Harke

Welkom bij Hubo Harke in Hoogeveen. De bouwmarkt waar je een uitgebreid assortiment doe-het-zelf-artikelen vindt, handige services en een ruime collectie maatwerk. Ons vakteam neemt de tijd om naar jouw klusvraag of -probleem te luisteren en je vakkundig te adviseren. Zo kun jij snel verder met je klus!

Bij ons vind je een groot assortiment aan doe-het-zelf artikelen. We zijn daarin zo breed mogelijk en doen ons best om iedere doe-het-zelf-klus tot een succes te maken. Kom je onverhoopt niet uit een klus? Vraag ons dan gerust om advies. Met de kennis die wij aan boord hebben kunnen we je ongetwijfeld vakkundig helpen. Mocht je er echt niet uit komen, dan hebben we altijd nog een kundige montagedienst achter de hand.

Wij doen alles om u van dienst te zijn.
U bent van harte welkom aan de Alteveerstraat 8 tijdens winkelopeningstijden :
di-do: 9.00-17.00  |  vr: 9.00-21.00  |  za: 9.00-17.00 uur  |  daarbuiten op afspraak
Mocht u prijs stellen op bezoek buiten bovengenoemde openingstijden, dan is dat zeker mogelijk! Graag hiervoor een afspraak maken.
Parkeergelegenheid naast de winkel onder de carport (voor bezoekers)
 
Telefonisch zijn wij bereikbaar op ons winkelnummer 0528 – 263 573, bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 07.30 – 22.00 uur, daarnaast uiteraard ook op 06 – 235 31 290 voor een bericht/bestelling of per email op hoogeveen@hubo.nl

Zagen, maken, bezorgen en montage is uiteraard gewoon mogelijk!

Ons maatwerk
Op het gebied van maatwerk zijn wij experts. Heb je ideeën voor een mooie kast op maat, wil je graag nieuwe raamdecoratie voor de ramen, nieuwe binnen- en buitendeuren of een mooie nieuwe vloer? Wij helpen je. En als je wilt meten, maken en monteren we de producten aan huis, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Services
Service vinden wij heel belangrijk. Ons motto is niet voor niets ‘Hubo helpt’. In de winkel helpen we je bij de zaagservice door het hout voor jou op maat te zagen. Bij onze verfmengservice mengen we verf in iedere gewenste kleur. En zoek je een sleutelservice in Hoogeveen? Wij maken jouw nieuwe set sleutels terwijl jij wacht of winkelt.

Hubo Hoogeveen
Onze Hubo bouwmarkt in Hoogeveen is de meest complete winkel op klusgebied. Met een gepassioneerd vakteam met veel ervaring op het gebied van doe-het-zelven weet je zeker dat je op de juiste manier wordt geholpen. Zien we je snel? Je bent van harte welkom.

Werk waar we trots op zijn

Buitenzonwering monteren

Bekijk alle foto's (2)

Deuren afhangen

Bekijk alle foto's (2)

Kasten op maat monteren

Bekijk alle foto's (6)

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (2)

Vloeren leggen

Bekijk alle foto's (1)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)