Hubo Haastrecht Selecteer als mijn winkel

Hubo Haastrecht

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Kuiperstraat 6
2851AV Haastrecht
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
08:30 - 18:00 08:30 - 18:00 08:30 - 18:00 08:30 - 18:00 08:30 - 18:00 08:30 - 17:00 Gesloten
Goede vrijdag geopend tot 17:00, Eerste en tweedepaasdag gesloten, Koningsdag geopend tot 15:00, Hemelvaartsdag gesloten, Eerste en Tweede Pinksterdag gesloten
Mieke en Luc Aerts van Hubo Haastrecht
Mieke en Luc Aerts Eigenaars Hubo Haastrecht

Welkom bij Hubo Haastrecht. De bouwmarkt waar service voorop staat. Naast een compleet assortiment klusartikelen en gereedschap, bieden wij een ruime keuze aan maatwerk en staat ons vakteam klaar om naar je te luisteren en al je vragen te beantwoorden.

Ons bedrijf is in 1966 gestart als kleine doe-het-zelfwinkel, door Kees Aerts. Zijn zoon Luc werkt sinds 1972 in de winkel en heeft deze geleidelijk uitgebreid en overgenomen. Inmiddels zijn we onder de vlag van Hubo XL Aerts een volwaardige bouwmarkt. Op 900 vierkante meter begane grond, 300 vierkante meter bovenverdieping en een buitenterrein van 350 vierkante meter vind je alles wat je op het gebied van doe-het-zelf zoekt.

Meetwerk en thuisbezorgen is bij ons gratis. In overleg met de klant kunnen de gekochte materialen bij hen thuis gemonteerd worden door onze timmerman. Naast het uitgebreide bouwmarktassortiment hebben wij op onze eerste verdieping een afdeling huishoudelijke artikelen en woonaccessoires.

 

Ons maatwerk
Op het gebied van maatwerk zijn wij van alle (bouw)markten thuis. Je kunt bij ons terecht voor een mooie inbouwkast op maat, maar we hebben ook een ruime keuze in binnen- en buitendeuren en zonwering. Alles natuurlijk precies op maat gemaakt en volgens jouw wensen.

Services
Als servicegerichte bouwmarkt helpen wij je met iedere klus. Of het nu gaat om het op maat zagen van hout en plaatwerk of het mengen van verf in precies de goede kleur. We bieden ook service aan huis. Zo komt ons montageteam langs als je een klus uit handen wil geven. We meten, maken en monteren aan huis. Wel zo makkelijk!

Hubo Haastrecht
Onze Hubo bouwmarkt in Haastrecht staat bekend om de persoonlijke benadering en het vakkundige personeel. Hubo helpt! Wij richten ons altijd op de beste oplossing voor jou als klant. Op onze eerste verdieping vind je bovendien een ruime huishoudelijk afdeling.

Werk waar we trots op zijn

Buitenzonwering monteren

Bekijk alle foto's (2)

Deuren afhangen

Bekijk alle foto's (2)

Kasten op maat monteren

Bekijk alle foto's (2)

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (2)

Vloeren leggen

Bekijk alle foto's (1)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)