Opklapbaar

Filter producten

Prijs
1-5 van 5 producten

Opklapbare werkbanken: flexibel inzetbaar

Met een inklapbare werkbank profiteer van je optimale flexibiliteit. Je neemt dit type werkbank gemakkelijk overal mee naartoe. Dus als je vandaag op zolder wilt klussen en morgen buiten, dan kan dat. In opgevouwen staat leg je hem bovendien gauw in je auto voor een karweitje bij je vrienden in een dorp verderop. De opklapbare werkbanken bij Hubo zijn goedkoop en leverbaar in diverse uitvoeringen. 

De voordelen van een inklapbare werkbank

De koop van een opklapbare werkbank heeft vele voordelen. Zo neemt een ingeklapt exemplaar weinig opbergruimte in. Uitgeklapt bieden deze werkbanken een stabiel werkoppervlak en tal van mogelijkheden om te bewerken objecten of een stuk gereedschap vast te klemmen. Zo zijn diverse varianten uitgerust met een aantal spanbekken. Iedere opvouwbare werkbank in het assortiment van Hubo heeft een hoge draagkracht, dus je kunt er zware materialen veilig op bewerken. Sommige modellen zijn verstelbaar in hoogte. Dit geeft je extra opties om je werkbank aan te passen voor zo’n beetje elke klus. Met een inklapbare werkbank kan je altijd en overal aan de slag. 

Opvouwbare werkbank aanschaffen

Zoek je een werkbank die je eenvoudig kunt opzetten en opbergen? Ga dan voor de aanschaf van een opvouwbaar model. Dankzij het slimme ontwerp met antislip knoppen en verstelbare klemplanken heb je vele mogelijkheden om planken, panelen, laminaat en dergelijke te bewerken. Dankzij de draagbare werkbank heb je een fijne werkhoogte en steun voor de nodige bewerkingen, zoals zagen en schaven. Daarnaast kan je er diverse soorten gereedschap goed aan vastmaken.