Behangtafels

Een behangtafel brengt gemak

Je wilt een behangtafel kopen? Ga je een woonkamer, slaapkamer of andere ruimte behangen, dan kun je eigenlijk niet zonder een behangtafel. Zeker een behangtafel die inklapbaar is, kun je snel even pakken tijdens de klus en daarna ruim je hem ook zo weer op. Behangtafels maken het resultaat van het behangen alleen maar beter. Een behangtafel van 1 meter breed is over het algemeen het meest praktisch. Heel gangbaar is dan ook een behangtafel van 300x100. 

Een behangtafel kopen

Voor een behangtafel die inklapbaar is, ben je bij Hubo aan het juiste adres. Ook de behangtafel van 1 meter breed vind je in ons assortiment. Neem je een behangtafel van 300X100, dan lukt het zeker om je behang goed op maat te knippen of te snijden. Vervolgens breng je de behanglijm aan. Op een behangtafel gaat dat veel gemakkelijker dan op een andere tafel. Ook is het geen enkel probleem als de tafel vies wordt. Na de klus haal je er een doek over en de volgende keer is de tafel weer klaar voor gebruik. Leg je het behang op een behangtafel, dan is de kans dat het behang dubbelvouwt ook vele malen kleiner. 

Hubo helpt: de juiste behangtafel voor jouw klus

Hulp nodig? Bij Hubo vind je diverse behangtafels van goede kwaliteit. We helpen je met maatwerk en professioneel advies. Vraag ons vakteam om raad als je vragen hebt over de juiste behangtafel.