Een mooi gemaaid gazon is voor iedereen bereikbaar. Met het praktische handgereedschap van Hubo is maaien namelijk een fluitje van een cent.

1-13 van 13 producten

Het maaien van je gazon: handige tools

Een mooi gemaaid gazon is voor iedereen bereikbaar. Met het praktische handgereedschap van Hubo is maaien namelijk een fluitje van een cent. De handmaaier, de grasschaar en de graskantsteker zijn uitstekende tools om het gras in je tuin in te korten en netjes te houden. Dit handige tuingereedschap is van de hoogste kwaliteit en zeer betaalbaar. Kijk gauw rond in onze webshop en ontdek de verschillende grasmaaiers in onze collectie. 

Gras maaien met een handmaaier

De kooimesmaaier is een prachtig voorbeeld van een handmaaier die zonder elektriciteit werkt. Je duwt dit apparaat voor je uit en hierdoor zal de messenkooi gaan draaien. Deze kooi tilt de grassprieten op en het ondermes in de constructie snijdt de sprietjes af. Het uitgekiende ontwerp zorgt ervoor dat de hoogte van het gras overal gelijk wordt. De maaihoogte kun je overigens zelf eenvoudig instellen. Moeilijk bereikbare delen van je grasmat zijn te maaien met behulp van een grasschaar. De randen kan je gemakkelijk en snel bewerken met een graskantsteker. 

Voordelige maaier kopen

 Voor een voordelige maaier ga je naar Hubo. Wij hebben een groot assortiment met scherp geprijsde maaiers van topkwaliteit. Dankzij de ergonomische vormgeving zijn de maaiers uitstekend te hanteren en kan je snel werken. Het knippen en maaien van het gras wordt met onze tuingereedschappen kortom een eitje. Wil je meer informatie of advies over grasmaaiers en aanverwante artikelen? Stel je vragen gerust aan onze winkelmedewerkers, want zij zijn zeer deskundig en helpen je graag.