Zoldertrappen

Zoldertrap

De zolder wordt vaak gebruikt voor extra opbergruimte. Wil jij de ruimte op zolder ook goed benutten, maar er ook regelmatig bij kunnen om dingen op te bergen en/of eraf te halen? Dan is het belang van een veilige, stabiele zoldertrap groot. Voldoet jouw zoldertrap niet meer aan de eisen op het gebied van veiligheid? Dan wordt het de hoogste tijd voor een nieuwe. Bij Hubo hebben we een divers aanbod aan zoldertrappen. 

Een opvouwbare zoldertrap

Heb je op de overloop geen ruimte voor een vaste zoldertrap? Dan biedt een opvouwbare zoldertrap, ook wel vlizotrap genoemd, de oplossing. Een opvouwbare zoldertrap is compact, waardoor je een hoop kostbare ruimte bespaart. Een opvouwbare zoldertrap, bestaande uit drie opvouwbare trapdelen, klap je namelijk geheel in je plafond. Het uitvouwen van een opvouwbare zoldertrap kost nog geen halve minuut werk. 

Een vaste houten zoldertrap

Wanneer je wel de ruimte hebt om een vaste trap naar zolder te maken, ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim en divers aanbod aan hout om een houten zoldertrap van te maken. Wil je graag een vaste houten trap naar zolder maken, maar heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste maten en houtsoort? Het vakteam van Hubo helpt.