Handschoenen

1-16 van 50 producten

Professionele werkhandschoenen voor elke klus

Bescherm je handen tegen vuil en verwondingen door te kiezen voor kwalitatief paar handschoenen. Met het ruime assortiment bescherming bij Hubo.nl vind je voor elke klus een geschikt exemplaar. Met tuinhandschoenen met een extra grip werk je veilig en comfortabel in de tuin, in zowel zomer als winter. Wil je liever dunne handschoenen om te schilderen? Ga voor polyester handschoenen voor een fijne beschermende laag aan je handen. Gewone werkhandschoenen zijn dan weer multifunctioneel en zijn ideaal voor huishoudelijk gebruik in je tuin en woning. Welke handschoenen je ook verkiest, bij Hubo.nl vind je ze snel en makkelijk online. 


Je handschoenen: gespecialiseerd materiaal voor kwalitatieve bescherming

Ga bij het uitkiezen van je werkhandschoenen even na welke graad aan bescherming je zoekt. Voor zware klussen, zoals zagen of hakken, kies je voor veiligheidshandschoenen met een extra grip en verstelbaar manchet. Voor schilderwerk of montage zijn dunne handschoenen met een PU coating dan weer erg geschikt door de hoge vingergevoeligheid. Tuinhandschoenen zijn dan weer ideaal om te potten, verpotten, snoeien en harken in droge en vochtige omstandigheden. Met de ruime keuze in maten en afwerkingen is er bovendien voor elke klusser een geschikt exemplaar te vinden. 
 

Vandaag nog handschoenen kopen met het ruime assortiment

Wil je zo snel mogelijk aan de slag met een nieuw paar handschoenen? Neem een kijkje online naar de vele mogelijkheden. Van kleine werkzaamheden in de tuin tot grote verbouwingen, je vindt er werkhandschoenen, tuinhandschoenen en veiligheidshandschoenen voor jouw klus.