1-16 van 31 producten

De juiste bescherming, heel belangrijk!

De juiste bescherming dragen kan natuurlijk in sommige situaties van levensbelang zijn. Ook wanneer je gaat klussen is het zeker handig om je kleding en schoeisel hier op aan te passen. Er is speciale werkkleding ontwikkelt voor klussers en mensen die werken in de bouw, zogenaamde veiligheidskleding.


Bescherming; de juiste kleding & schoeisel

Uiteraard zien veel mensen kleding al als bescherming, echter gaan wij een stapje verder. Onder onze beschermingsartikelen vallen onder andere stofmaskers, veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. Producten die je wellicht niet meteen in een rijtje met bescherming zou scharen, maar hier toch zeker deel van uit maken. Wanneer je druk aan het klussen bent zul je het waarschijnlijk niet meteen door hebben, maar er kan veel stof in je longen en luchtwegen terecht komen. Daarom kunnen we je alleen maar aanraden om een stofmasker te gebruiken, uiteraard geld hetzelfde voor je ogen. Met een veiligheidsbril kun je alles rustig blijven doen zonder een groot risico te lopen dat er iets in je ogen terecht komt.

 

Beschermende artikelen online kopen?

Tegenwoordig is het ook bij Hubo mogelijk om onze artikelen via internet aan te schaffen. Vervolgens kun jij heel gemakkelijk kiezen of je het op wil komen halen in één van onze filialen of het thuis laat bezorgen. Zo verlies jij geen tijd en zorgen wij dat je zo snel mogelijk verder kunt. Uiteraard mag je er van uitgaan dat alle artikelen aan alle eisen voldoen en getest en gekeurd zijn.