Kleding en schoeisel

1-16 van 190 producten

Kleding en schoeisel: comfort en veiligheid voor de handige klusser

Ben je van plan om aan de slag te gaan met boor, hamer of ander gereedschap? Professionele kleding en schoeisel zijn dan noodzakelijk om jezelf te beschermen en je klus efficiënt af te werken. Door te kiezen voor goede werkkleding en stevige werkschoenen ga je voor een outfit die je voor verschillende klussen gebruikt. Van verbouwingen aan je huis tot werken op de werf, beschermkledij vormt een belangrijk deel van het gereedschap van de professionele klusser. 

Een ruim assortiment kleding en schoeisel voor elke klus

Werkschoenen en -laarzen beschermen je voeten in alle omstandigheden. Rubberen laarzen zijn ideaal om in de tuin te werken, terwijl veiligheidsschoenen een verstevigde tip hebben voor op de werf. De juiste sokken zorgen daarbij voor het nodige comfort. Voor je handen kies je voor handschoenen in bijvoorbeeld stevig latex, polyester of katoen. Staat er een luide of vuile karwei op de planning? Ga voor oordopjes, een veiligheidsbril of een stofmasker om steeds beschermd te zijn, zodat je elke klus opnieuw veilig kunt afwerken. 

Koop je kleding en schoeisel en ga vandaag nog aan de slag

Benieuwd geworden hoe professioneel gereedschap jou kan bijstaan bij het afwerken van je klus? Neem een kijkje online om het ruime assortiment aan kleding en schoeisel te ontdekken. Met keuze uit verschillende materialen en afwerkingen is er voor elke klusser de perfecte outfit te vinden, zodat je in elke situatie veilig aan de slag gaat.