Hubo Gennep Selecteer als mijn winkel

Hubo Gennep

Adres

Kaartgegevens ©2021
Kaartgegevens ©2021
Nijmeegseweg 16
6591CH GENNEP
Routebeschrijving op Google Maps

Openingstijden

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
09:00:00 - 20:00:00 09:00:00 - 20:00:00 09:00:00 - 20:00:00 09:00:00 - 20:00:00 09:00:00 - 20:00:00 09:00:00 - 17:00:00 Gesloten
Rogér Vestjens van Hubo Gennep
Rogér Vestjens Bedrijfsleider Hubo Gennep

Welkom bij Hubo Gennep. De servicegerichte bouwmarkt waar je terecht kunt voor alles op het gebied van doe-het-zelven. Naast een uitgebreid assortiment gereedschap en klusmaterialen staat ons vakteam klaar om naar je te luisteren en je vakkundig te adviseren als je vragen of hulp nodig hebt.

Hubo in Gennep en Bergen kent een lange geschiedenis. In 1907 zijn de heer P.J. Geurts en mevrouw H.M. van Bergen een bedrijf gestart onder de naam 'Geurts en Van Bergen Bouwmaterialen. In 1992 hebben wij een bouwmarkt geopend aan de Nijmeegseweg in Gennep en 2007 gevolgd door onze vestiging in Bergen. De Hubo Bouwmarkt in Bergen heeft in 2014 de naast gelegen Boerenbond overgenomen en geintegreerd in de winkel waardoor de klanten een compleet assortiment op het gebied van dier en tuin geboden wordt. Sinds 2016 heeft de Hubo Bouwmarkt in Gennep ook dierproducten in haar assortiment opgenomen.

Bij zowel de bouwmaterialenhandel als de beide bouwmarkten staat inmiddels vol trots de vierde generatie van het familiebedrijf aan het roer.

De maatwerkpleinen in de winkel geven je een goed beeld van alle maatwerk producten zoals binnen- en buitendeuren, schuifwanden, kasten en raamdecoratie, die wij voor je kunnen verzorgen. Deze producten kunnen wij naar wens bij je thuis opmeten en eventueel ook monteren. Wij hebben een montagedienst met daarin zeer ervaren monteurs.
 

Voel je thuis bij Hubo én Homed

Homed logoIn onze winkel vind je ook een Homed shop-in-shop boordevol wooninspiratie! We staan altijd voor je klaar om je te begeleiden met interieuradvies op maat. Of het nu gaat om de perfecte vloer, de juiste wandbekleding of de ideale raamdecoratie.

Klik hier voor meer informatie

 

Onze preventieadviseur geeft een veilig advies!

Politie keurmerk veilig wonenWil je de kans op inbraak verkleinen? Onze gediplomeerde preventieadviseur beoordeelt graag de inbraakgevoelige plekken van je woning. Hij kan alle beveiligingsmaterialen leveren en monteren die voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Klik hier voor meer informatie.

Werk waar we trots op zijn

Buitenzonwering

Bekijk alle foto's (2)

Deuren afhangen

Bekijk alle foto's (2)

Kasten op maat monteren

Bekijk alle foto's (2)

Raamdecoratie monteren

Bekijk alle foto's (2)

Vloeren leggen

Bekijk alle foto's (1)

Woning beveiligen

Bekijk alle foto's (1)

Zorg- en veiligheidsproducten monteren

Bekijk alle foto's (2)