Geef je buren wat ze verdienen

Rust. Want ook zij snakken naar de zomer.
Willen met de benen omhoog. En niet op jouw bank.

Man in het gras

Je vraagt ze een oogje in het zeil te houden. Af en toe de post op te halen. Gordijnen te openen. Licht aan en uit. Hun auto voor jouw deur. Met de beste bedoelingen, maar de buren hebben wel wat beters te doen tijdens die paar uur zon in ons land.

En geef ze ongelijk. Ze bedoelen het misschien goed, maar waarom zou je de buurman de verantwoordelijkheid geven over de beveiliging van jouw woning? Ga zelf aan de slag! Of doe het samen, met Hubo.

Om te beginnen is goed hang- en sluitwerk geen overbodige luxe, net als schakelklokken en timers. Zet ook al je ladders en kliko’s weg en plaats waardevolle spullen uit het zicht. Al gedacht aan sociale media? Niet de hele wereld hoeft te weten dat jij met je billen aan de Côte d’Azur ligt.

Naast deze ‘open deuren’ zijn er ook slimme oplossingen. Bijvoorbeeld van Yale: één van de oudste internationale merken in de wereld en één van de bekendste namen in de slotenindustrie. Yale heeft het Smart Living alarm systeem.

Een draadloos alarmsysteem waarmee je via je smartphone melding krijgt bij het afgaan van het alarm en eenvoudig beelden bekijkt van je huis, waar je ook bent. Of maak gebruik van het Yale ENTR voordeurslot, waarmee je je smartphone gebruikt als virtuele sleutel van je deur. Nooit meer sleutels nodig. Bij Hubo vertellen we je er alles over.

Zo ga je met een gerust gevoel van huis en houd je de buren te vriend. Nu alleen nog een oppas voor de vis.

Hulp nodig? Hubo meet, maakt en monteert de beveiliging voor je aan huis.